Približio se kraj našeg ovogodišnjeg košarkaškog kampa „Košarka bez granica 2020“. S obzirom na specifičnu situaciju i uslove u kojima je organiziran, osjećamo potrebu da izrazimo veliku zahvalnost svima koji su bili dio jednog ovakvog projekta.

Prvi na velikoj listi hrabrih su naši roditelji! Hvala što ste u jednoj ovakvoj situaciji imali dovoljno povjerenja da nam prepustite svoju djecu! Mi smo se svi maksimalno trudili njihov boravak na Bjelašnici učiniti što boljim i bezbjednijim.

Oficijelni pozdrav našeg ovogodišnjeg kampa, naše srce upućeno je upravo Vama!

Hvala našim kamperima, našoj djeci učesnicima za osmjehe, bezbrižnost i ljubav prema košarci.

Na vrhu liste, jednako bitni su naši treneri koji su bili sa nama ovdje na Bjelašnici i koji su također imali dovoljno hrabrosti da uđu u jedan ovakav projekat, u ovakvim okolnostima. Osim za treninge, oni su bili zaduženi za sigurnost i potrebe djece kao i svakodnevnu brigu o njihovom zdravlju.

Trudili smo se cijelo vrijeme poštovati sigurnosna pravila koja su trenutno na snazi.

Nadamo se da će naši kamperi biti uredu i da će sva naša djeca biti zdrava i poslije ovoga, te da ćemo se ponovo vidjeti iduće godine koja će, sigurni smo biti mnogo bolja.

S obzirom na vremenske uslove i ostale okolnosti, dodjela diploma će biti organizirana u sklopu prostorija Hotela Han prema radnim grupama. U prilogu objavljujemo satnice dolazaka roditelja po djecu i ostale potrebne informacije.

 

 

Vaš KK BBY, KK Ilidža i KK Rolling

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com