Zahvaljujemo se Službi za obrazovanje, kulturu i sport ove općine, kao i svim njenim saradnicima koji cijene naš rad i zalaganje za djecu Starog Grada.

Djeca Općine Stari Grad ovoga ljeta imaju priliku uživati u aktivnostima i sportskim programima našeg kluba uz podršku svoje općine i načelnika Ibrahima Hadžibajrića.

Uprkos tome što uslovi nisu dozvoljavali da završimo našu košarkašku ligu osnovnih škola ove općine, naša djeca bi ipak trebala imati svoj Festival košarke.

Naime, načelnik Općine Stari Grad je pokazao veliki interes i razumijevanje, te dao svoju podršku održavanju ovog festivala kojeg svi željno iščekujemo. Mi čekamo uslove koji će nam omogućiti sigurnu organizaciju našeg dana dječije radosti, kakav je prethodnih godina ovaj festival bio.

Osim toga, zahvaljujući podršci općine i načelnika Hadžibajrića, na našem ovogodišnjem kampu “Košarka bez granica 2020“ će biti i djeca iz Starog Grada, mladi košarkaši koji su se istakli svojim radom, trudom, ponašanjem i aktivnostima a koje su odabrali treneri KK BBY koji rade sa njima.

Zahvaljujemo se Službi za obrazovanje, kulturu i sport ove općine, kao i svim njenim saradnicima koji cijene naš rad i zalaganje za djecu Starog Grada.

Hvala načelniku Hadžibajriću koji je uz nas kroz sve naše projekte od početka rada na području ove općine.

 

Vaš KK BBY

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com