Poštovani roditelji, košarkaši košarkašice, na naše i Vaše zadovoljstvo, vidimo, se u SUBOTU, 09.06.2018, u SRC“SAFET ZAJKO“.

Dugo očekivani „Festival košarke“, u Općini Novi Grad, igramo u na vanjskom košarkaškom minibasket poligonu u SRC“SAFET ZAJKO“. Poseban izazov za nas i za naše male košarkaše i košarkašice iz Novog Grada i ostalih gradskih Općina je, da igramo na vanjskom terenu.

Najbolji će dobiti medalje, za osvojeno I, II i III mjesto.Proglasit ćemo i MVP košarkaša i košarkašicu turnira. Paralelno sa minibasket turnirom, održat ćemo za naše starije članove rođene 2003/04/05/06, takmičenje u basketu 3 x 3.

Detaljne upute o mjestu, satnici, načinu dolaska, svi naši članovi će dobiti od svojih trenera. Izuzetno je važno je da svi naši košarkaši i košarkašice dođu.Takođe naši članovi će dobiti informacije, koje će škole košarke ovaj put učestovati, obzirom da smo ograničeni vremenom i prostorom tako da nismo u mogućnosti da organiziramo takmičenje za sve naše škole košarke.

Bit će , puno igre, puno radosti, puno košarke. Sigurni smo, da ćete se radovati, dobro zabavljati i blistati svojim igrama na košarkaškom terenu, ovaj put u SRC”SAFET ZAJKO”, a u budućnosti možda neki od vas zablistaju na evropskim i svjetskim košarkaškim terenima.

Ovo je samo početak, jedne lijepe košarkaške priče u Novom Gradu, te uvod u nešto što nas čeka sledeće sezone.

Vaš KK BBY i KK ilidža

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com