Vrijedno učimo, radimo i takmičimo se. Druženja i uživanje u igri su primarni

Druženje mališana, osnovaca Općine Centar nastavlja se i tokom ljetnih odmora. Kao što je to i projektom planirano, minibasket liga i radionice održavat će se redovno sve do mjeseca novembra kada je planirano veliko finale našeg projekta. Ovaj jedinstven projekat traje šest mjeseci tokom kojih će naši učesnici postati pravi mali košarkaši i košarkašice.

U nedjelju, 17. jula u KSC Skenderija nastavili smo takmičenja i treninge. Vrijedno učimo, radimo i takmičimo se. Druženja i uživanje u igri su primarni.

Kao što znamo, projekat finansira Evropska unija (EU), sufinansira Općina Centar a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, a KK BBY ga realizuje u saradnji sa svim školama spomenute općine.

Upravo će naši osnovci biti glavne zvijezde naše završnice kada ćemo organizovati jedinstven praznik košarke u našem gradu.

Do tada se družimo na novim terminima.

Vaš KK BBY

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Vijesti

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com