Posebno osmišljene radionice i trening, zanimljive igre i druženja, te šetnja kroz šumu i izlet u Javorov do obilježili su ovaj dan. Na ovaj način su se naši učesnici bolje upoznali i družili u jednom drugačijem ambijentu

Učesnici projekta Općine Centar u nedjelju, 3. jula proveli su dan sa KK BBY  na Bjelašnici. Naime, u sklopu programa ovogodišnjeg kampa “Košarka bez granica 2022” ugostili smo naše djevočice i dječake i za njih organizovali jedan dan posebnih sportskih aktivnosti na planini.

Posebno osmišljene radionice i trening, zanimljive igre i druženja, te šetnja kroz šumu i izlet u Javorov do obilježili su ovaj dan. Na ovaj način su se naši učesnici bolje upoznali i družili u jednom drugačijem ambijentu.

Nastavak aktivnosti, odnosno naše minibasket lige projekta planiran je za nedjelju, 10. jula a u sklopu programa nas čeka Dan na otvorenom, ovaj put kroz druženje u gradu.

Kao što znate ovaj veliki projekat finansira Evropska unija (EU), sufinansira Općina Centar a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2.

                                     

Čeka nas još zabave i učenja na sportskim terenima jer se družimo do novembra.

 

Vaš KK BBY

 

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Vijesti

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com