Nastojimo učiti kroz igru i druženje a uživanje u košarci je smisao i cilj svega što radimo

Na našim Minibasket radionicama osnovnih škola Općine Centar brojniji smo svake sedmice. Na novim druženjima dočekujemo nova lica, te nam se tako i na ovom, četvrtom po redu terminu pridružilo mnogo članova i sada brojimo 234 učesnika. To znači da smo skoro stigli do finalnog broja učesnika predviđenih za rad u sklopu ovog projekta. 

Sve djevojčice i dječaci koji to žele imaju još malo vremena da nam se pridruže i uče košarku sa nama. Nastojimo učiti kroz igru i druženje a uživanje u košarci je smisao i cilj svega što radimo.

Ovaj projekat koji finansira Evropska unija (EU) a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, KK BBY će realizovati u narednih šest mjeseci. Čeka nas mnogo zabave i druženja na sportskim terenima.

Zahvaljujemo se svim sudionicima i partnerima u projektu a naše zvijezde će, sigurni smo dokazati da je vrijeme uloženo u sport istinski kvalitetno i pravo ulaganje u budućnost.

Vidimo se ubrzo na novim druženjima!

Vaš KK BBY

 

 

Sponzori

  

BC BBY

Na ideju o nastavku tradicije BC BBY došla je grupa ljudi kojoj je cilj stvaranje novih košarkaških asova, bazirajući svoj rad isključivo na mlađim kategorijama potencijalnih košarkaša.

Vijesti

Kontaktirajte nas

Adresa: Behdžeta Mutevelića 2B, 71000 Sarajevo,Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 62 04 05 05

Email: info@bc-bby.com

Web: bc-bby.com